Fredag 15/5

Jag ligger lite lågt med uppdateringar här nu då studierna upptar större delen av min tid och mitt fokus. Det är slutspurten nu med sista tentorna på läsåret.

Bonnie växer så det knakar och jag är så otroligt glad över vilken härlig hund hon är. Så positiv, alert, orädd, pigg, trygg, gosig, busig och följsam. Vi har börjat lite smått med att träna gripandet den senaste veckan och det går över förväntan. Boken ”Valp till vardag och fest” är grunden till mycket av det jag gör med Bonnie. Jag låter henne bjuda fram beteenden, ramar in och jobbar med belöningsbaserade metoder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s