Tredje dräktighetsveckan

Denna helg har det vi nått slutet av Lyras tredje dräktighetsvecka. Hon har visat viss tvekan inför maten och tagit lite längre tid på sig att äta upp. Ev kan jag tolka det som lite illamående. Jag tror dock att konkurrensen med Bonnie döljer ett eventuellt illamående om det är vad som yttrat sig nu.

Buklinjen tycker jag börjat hasa ner lite nu i ljumskarna, den är mer rak än tidigare. Precis så var det i den här veckan förra kullen också. Ännu är det för tidigt att veta om jag bara ser det jag vill se eller om hon faktiskt är dräktig. Vi är många som håller tummarna för den här kullen nu! 😁🙏

I början av veckan träffade vi Buckkeep Alasco (Lennon) med matte och husse för en exteriörbedömning hos en bekant till mig som föder upp utställningslabbar. Han fick fin kritik för att vara jaktlabbe, speciellt för sitt vackra huvud och uttryck. Om han blir ett ämne för utställning återstår att se, det skulle krävas en rejäl övervikt för att han skulle ha en chans i ringen och det känner nog både jag och hans familj inte riktigt är värt det. Men fin är han verkligen och otroligt lik Lyra i sitt uttryck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s