Valparna är här!

I förrgår, 16/6, föddes Lyras valpar. Första valpen föddes kl 16.15 och den sista kl 21.30. Allt gick verkligen precis som det skulle och Lyra var så tapper och duktig. Det blev 8 valpar, 3 hanar och 5 tikar. Hanarna är en av varje färg, dvs en svart, en ljusgul och en mörkgul. Tikarna är alla svarta, varav en har vit fläck på bröstet. Jag vägde allihop igår och vägningen idag visar att samtliga valpar har ökat bra i vikt. Det är hittills en väldigt jämn kull där alla är lika pigga och starka. Nästan alla är ungefär lika stora förutom den mörkgula hanen som från början legat ca 100g över de andra i vikt.

I helgen ska jag sätta mig och gå igenom alla som anmält intresse för kullen.

Lyras valpkull och deras utveckling går att följa på närmare håll via kennelns officiella facebooksida Buckkeep jaktlabradorer. Där försöker jag uppdatera så ofta jag hinner med text, bilder och videos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s