Valparna 1v och midsommar đŸŒž

I onsdags blev valparna 1v. De mÄr toppen och alla vÀxer precis som de ska. Lyra mÄr ocksÄ bra, hon Àter som en hÀst! Sen igÄr tycker jag mig sett lite mer bakbensmotorik hos valparna, otroligt gulligt att se dom kravla fram som smÄ blinda sköldpaddor.

I veckan har jag suttit i telefon nÀstan varje dag med valpspekulanter, mycket trevliga samtal med mÄnga olika riktigt bra familjer. LÀngtar efter att kunna bjuda hit folk till gÄrden nÀr valparna blivit lite större. Idag har jag börjat stolpa staketet i trÀdgÄrden som Àr tÀnkt att tÀcka in husentrén och halva trÀdgÄrden sÄ att hundarna kan gÄ fritt in och ut som de vill.

Midsommarafton bjöd pÄ regn som vanligt, men vi var inte buttra för det. Vi jobbade som djur i trÀdgÄrden och höll humöret uppe. Myggen var nog vÀldigt roade av vÄr nÀrvaro, herregud vilken myggsommar! PÄ kvÀllen Ät vi midsommarmat och badade. Lyra fick förstÄs vara hemma med valparna men jag och Bonnie simmade tillsammans en stund, sÄ underbart skönt och varmt i vattnet nu!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s