Årets kennelträff 🌟

Årets stora kennelträff i hamn! Vilken fantastiskt rolig dag vi hade igår, och inget regn trots en dyster väderprognos. Vi höll till på markerna i anslutning till gården jag bor på och till min hjälp hade jag Alicia och Emma som agerade dummykastare under dagen, stort tack för all hjälp!

Det blev ett härligt återseende med några av valparna jag levererade för ett par veckor sen och fantastiskt spännande att träffa 1,5åringarna som fick jobba på riktigt igår. Av senaste kullens 8 valpar var 3 st på plats:
Buckkeep Equinox ”Ester”
Buckkeep Queen’s Gambit ”Zobie”
Buckkeep Peaky Blinder ”Brisk”.

Av de 8 st 1,5åringarna från första kullen var 6 st på plats:
Buckkeep Capella ”Ripa”
Buckkeep Alasco ”Lennon”
Buckkeep Sirius ”Sirre”
Buckkeep Bellatrix ”Trix”
Buckkeep Gemma ”Forsa”
Min egna Buckkeep Delta-Leonis ”Bonnie” och förstås alla hundarnas mamma – min fina Icefyre Renettles Kettricken ”Lyra”.

Vi inledde kennelträffen med en inkallningstävling för att kora årets snabbaste buckkeephund resp buckkeepvalp. Där kämpade de 3 valparna som var på plats om segerrosetten och med bara hundradelars marginal vann Ester – Buckkeep Equinox! Stort grattis lilla hjärtat! 😍
De stora hundarna tävlade i en egen klass och över en längre sträcka där själva startsträckan visade sig vara avgörande, alla var ruskigt snabba men snabbast flög Forsa – Buckkeep Gemma! Stort grattis! 🌟🙌

Efter mingel och fika körde vi igång ett working test för de stora hundarna för att utse årets buckkeepmästare. 4 st hundar kom till start och genomförde alla 5 rutor med fina arbetsinsatser. När alla poäng var räknade var det jämn ledning mellan Sirius och Forsa så jag fick snabbt iscensätta en finalapport. Bägge hundarna gjorde superfina finaljobb, tillslut stod det klart att Forsa och Natalie kammade hem titeln som årets buckkeepmästare. Stort grattis till Forsa som ju dessutom knep förstaplatsen i inkallningstävlingen! Dubbelrosett är inte illa pinkat på sin wt-debut!

Jag var så otroligt stolt efter att ha fått se unghundarna i arbete under dagen, det var en magisk känsla att få se hur de jobbade med uppgifterna de fick. Många gånger såg jag en ung Lyra i deras arbetssätt och egenskaper över lag. Är så rörd, glad och stolt över hur bra kullen blev och hur fint mina valpköpare jobbar med sina hundar ❤️

ÅRETS BUCKKEEPMÄSTARE – Buckkeep Gemma ”Forsa”, förd av äg Natalie.
Dessutom titulerad som ÅRETS SNABBASTE BUCKKEEPHUND!
ÅRETS SNABBASTE BUCKKEEPVALP – Buckkeep Equinox ”Ester”, äg Kerstin och Göran Turegård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s