Valparna 5 veckor

Nu är valparna 5,5 veckor gamla, tänk vad fort tiden går! Vilken underbart härlig kull jag fått. Är så glad i dessa små busiga, modiga, trygga och positiva små individer. De börjar få mer uttryck nu och blir lättare att skilja åt både till utseende och sätt. Vi har har mycket besök från både spekulanter, vänner och bekanta vilket valparna uppskattar mycket. På Facebooksidan uppdaterar jag i text, bild och video betydligt oftare än här och låter det vara så. Är man nyfiken så gå gärna in och följ sidan för att inte missa några uppdateringar – Buckkeep Jaktlabradorer.

De flesta valpar är redan bortlovade. Chans på tik med bibehållen avelsrätt finns fortfarande, jag har inte bråttom och är noga med vart hon hamnar. Läs detta innan vidare kontakt, tack. Jag svarar tyvärr inte längre på telefonsamtal pga tidsbrist, det är helt enkelt för många som ringer varje dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s